שמתכננים אירוע – קטן או גדול – יש מרכיב אחד שכולם ידברו עליו אחרי שהחגיגה תסתיים: האוכל.
שולחן עמוס במנות בשריות איכותיות, טעמים עשירים שמזמינים כל אורח לקחת "רק עוד ביס", והגשה מוקפדת שמשלבת יוקרה עם שפע – אלו הדברים שהופכים אירוע רגיל לאירוע בלתי נשכח.
בדיוק כאן נכנס לתמונה קייטרינג קרפצ’יו – קייטרינג שף לאירועי בוטיק.
כל התפריטים המשובחים שלנו כאן
לקראת אירוע ורוצה להתייעץ ❓
אנחנו זמינים! 👨🍳
058-4422-610
קרפצ’יו הוא קייטרינג שף לאירועים קטנים ובינוניים בחיפה, קריות, כרמיאל, עכו, זכרון יעקב, יקנעם והסביבה. אנחנו מתמחים בחוויות בשריות מרשימות שמוגשות באלגנטיות, עם טעם גדול ושירות מוקפד. תחת שרביטו של השף מירון עמרני, יצרנו שלושה קווי תפריט שמכסים כל צורך: תפריט אירועים, תפריט בוטיק (טפאסים) ותפריט גריל / גריל פרימיום. כולם בנויים משפע סלטים טריים, מנות פתיחה מדויקות, עיקריות נדיבות ותוספות חמות – ובכולם ניתן לבחור מבין מגוון רחב של אפשרויות כדי לדייק את האופי של האירוע שלכם.
העדפה חד־משמעית לנתחים מובחרים (בריסקט, אסאדו, סינטה, פיקניה, דנוור, אנטרקוט ועוד) וטכניקות נכונות (צלייה, עישון, בישול איטי) שמעצימות את הטעם.
הכל מתחיל בהעמדה והעריכה: שולחנות מלאי צבע, כלים יוקרתיים לפי בחירה, סדר עבודה מקצועי ושירות שקט ויעיל. זה נראה מדהים, מצטלם מעולה, וגורם לאורחים להישאר עוד דקה ליד הבופה.
מחירים ברורים ללא אותיות קטנות – יודעים מראש מה מקבלים, בכמה, ומתי.
סלטים טריים – 8 לבחירה | מנות פתיחה – 2 לבחירה | תוספות חמות – 3 לבחירה | מנות עיקריות – 3 לבחירה | מוגש עם לחם הבית.
מחיר: 100 ₪ למנה (תפריט מלא). ניתן להוסיף שירות מלא (מלצרים, עריכה, פינוי) ב-+40 ₪ למנה.
חומוס ביתי חלק, סלט עלים, סלט ירוקים, מטבוחה מרוקאית, סלט אדום לימוני, סלט כרוב חמוץ, פלחי גזר חריף קל, עגבניות חריפות, סלט משוואייה קלוי, טחינת השף, סלט ביצים (לפי העדפה).
פסטייה עוף, פרחי סינייה עוף, ממולאים בסגנון מרוקאי (חריף/ביתי), סיגר בשר, פטריות פורטובלו ממולאות, דגים פיקנטי/סלמון (אפשרי כתוספת עם סימון).
אורז קלאסי/אורז אושפלוא/אורז בתיבול השף, אנטיפסטי ירקות, קוסקוס מרוקאי, פולנטה חמימה, ירקות/שעועית ירוקה מוקפצת, תפוחי אדמה־בטטה (דואט/מדורה).
אסאדו מעושן, פרגיות בערמונים, פרגית ממולאת בשר, קדירת בקר עם ירקות שורש, עלי בקר ברוטב יין ופטריות, עגל/עוף ברוטב, בשר ראש עם גרגרי חומוס.
בנוי מיחידות בחירה מדויקות – קל להתאים לטעם המשפחה, למיקום (בית/אולם קהילתי/גן), ולתקציב.
8 סלטים טריים מעניקים לשולחן רעננות וצבע, 2 מנות פתיחה מייצרות “ואו” בהתחלה, 3 עיקריות נותנות לב בשרי אמיתי, והתוספות סוגרות את הפינה בנוחות.
קייטרינג בשרי לשבת חתן (צהריים/ערב), בר מצווה בבית הכנסת/אולם קהילתי, ברית ביתית – כשרוצים “שולחן גדול” במחיר ידידותי.
סלטי השף – 4 לבחירה | מנות פתיחה – 2 לבחירה | מנות עיקריות – 2 לבחירה | מוגש עם לחם הבית.
כולל: שירות מלא, שתייה קלה/מוגזת, כלים חד״פ מעוצבים, פירות חתוכים לקינוח.
מנות ביס מוקפדות שמצולמות מדהים, זורמות ונעימות לאירועי סטייל: חתונות אינטימיות, אירוסין, חינה, ברית צהריים.
חומוס השף, סלט עלים, סלט שרי רענן, טחינה ביתית חלקה, עגבניות חריף, כרוב חמוץ, רוטבי שף לצד לחמי הבית.
קרפצ’יו בקר נא בסגנון איטלקי, סלופי ג’ו מיני בבאגט/ג’בטה, קרואסון אנטרקוט, בורשטט אונטריב עם אננס/רכז רימונים.
בריסקט מפורק על פירה קרמי, אנטרקוט על פולנטה ופטריות, רוסטביף עם צ’ימיצ’ורי על טחינה ירוקה, ספרייס/כף טלה על אורז אושפלוא, ארנצ’יני במילוי בשר על סלסת עגבניות, בריסקט מפורק על חומוס.
סלטים – 8 לבחירה | תוספות חמות – 3 לבחירה | פלטות בשרים – 4 לבחירה | מוגש עם לחם הבית.
כולל: שתייה קלה/מוגזת, גרילמן/שף באירוע, ציוד מנגל ופחמים, כלים חד”פ יוקרתיים, שירות ותפעול מלא, פירות חתוכים לקינוח.
כמו בתפריט האירועים (חומוס, ירוקים, משוואייה, מטבוחה, כרוב חמוץ, אדום לימוני, טחינה, עגבניות חריפות, גזר חריף).
אורז קלאסי/אושפלוא/בתיבול השף, אנטיפסטי ירקות, קוסקוס מרוקאי, פטריות מוקפצות, ירקות/שעועית ירוקה מוקפצת, דואט תפו”א־בטטה/מדורה, צ’יפס חם.
סטייק פרגית, שיפודי קבב/פרגית/עוף/כבב רך, שיפודי שושליק/שישליק, עראיס, מרגז חריף, כנפי עוף פיקנטי, טוריסוס/צ’וריסוס, מדליוני פרגית.
סלטים – 8 לבחירה | מנות פתיחה – 2 לבחירה | תוספות חמות – 3 לבחירה | פלטות פרימיום – 4 לבחירה | לחם הבית.
כולל: שירות מלא, שתייה קלה/מוגזת, גרילמן בכיר, ציוד מלא, פירות חתוכים לקינוח.
ביסוני עראיס, סיגר חרפרף, ביסוני קבב/עגל, בטטה קראמבל, בורשטה בשר מפורק, עראיס פטריות פורטובלו, סוכריות סינטה ופיסטוק, מרגז עם סלסת עגבניות.
דנוור סטייק, פיקניה עסיסית, סינטה קלאסית, אנטרקוט עם אננס/צ’ימיצ’ורי, בריסקט מעושן, אסאדו מפורק, נתח קצבים/טלה (לפי זמינות), טומהוק עד העצם (כוכב-על לתמונות).
אפשר לשלב “מיקס שיפודים” (עוף/הודו/כבב) לצד הנתחים – לאורחים שאוהבים גיוון.
20 מנות לכל תפריט – אידיאלי לאירועי בית/חצר/וילה/אולם קהילתי.
כן. גילאי 4–10 מקבלים 25% הנחה.
כן. +30 ₪ לסועד – מקפיץ את הנראות והחוויה.
כן. עובדים בכשרות מוקפדת ומתאימים את התפריט לצרכים (יש לעדכן מראש רגישויות/מנות צמחוניות).
בוודאי. אנחנו מגיעים עם צוות וציוד מלאים, מתאימים את הזרימה והעמדות למרחב ולחשמל/מים במקום.
צהריים – רענן וקליל יותר; ערב – עשיר ועמוק.
פתחו בסלטים חיים וביסוני פתיחה, עברו לנתח “חתימה”, וסגרו קינוח ופירות.
מעברים קצרים, עמדת רטבים חכמה, שלטוני בחירה ברורים – זרימה נעימה.
עמדת חיתוך לייב/“ביס השף” ויזואלי – מנוע לצילומים ושיתופים.
רוצים לדבר על קייטרינג בשרי לשבת חתן / חתונה / בר מצווה / ברית / חינה?
נשמח לשריין תאריך, לבנות תפריט מדויק ולעבור על כל פרט קטן.