מסיבת רווקות היא אחד הרגעים הכי מצחיקים, מרגשים ומשוחררים בדרך לחתונה. זה ערב שבו הכלה לעתיד מוקפת בחברות הכי טובות שלה, וכולן רוצות ליהנות מאווירה שמחה, מוזיקה טובה, הרבה צחוקים – וכמובן, אוכל מושלם.
האוכל במסיבת רווקות הוא הרבה יותר מנשנוש. הוא חלק מהעיצוב, חלק מהחוויות, חלק מהתמונות שכולן מעלות לסטורי.
בדיוק בגלל זה צריך לבחור קייטרינג שיידע לתת גם אוכל טעים וגם מנות שנראות פוטוגניות וגורמות לאווירה להיות חגיגית ומיוחדת.
כאן נכנס לתמונה קייטרינג קרפצ’יו – קייטרינג שף לאירועי בוטיק, שמציע תפריטים עשירים, מגוונים, כשרים למהדרין, עם אפשרות להתאים לכל סוג של מסיבת רווקות – בבית, בחצר, בוילה מושכרת או אפילו בטבע.
כל התפריטים המשובחים שלנו כאן
לקראת אירוע ורוצה להתייעץ ❓
אנחנו זמינים! 👨🍳
058-4422-610
מסיבת רווקות היא אחד האירועים היחידים בחיים שמוקדשים כל־כולם לכלה. ערב שכולו חברות, אהבה, צחוק, קצת אלכוהול – והרבה רגעים שמצטלמים ונשמרים לנצח. אין פה את הפורמליות של חתונה, את הלחץ של אולם, או את המתח של משפחות – זו חגיגה אינטימית וקלילה שבה הכי חשוב שהאווירה תהיה פשוט מושלמת.
ולא משנה אם המסיבה מתקיימת בדירה קטנה, בוילה מושכרת עם בריכה, בחצר של ההורים או בלופט מעוצב – יש דבר אחד שמאחד את כל מסיבות הרווקות המוצלחות באמת: האוכל.
כי אוכל במסיבת רווקות הוא לא רק “מה שאוכלים”. הוא חלק מהעיצוב, מהחוויה, מהתמונות ומהטעם של הערב. הוא זה שמרים את האווירה, יוצר תחושת שפע ומאפשר לכולן לשחרר ולהתענג.
קל לחשוב שמסיבת רווקות זה “אירוע קטן” שאפשר לפתור במגש פיצות או סושי. אבל מי שחגגה יודעת – ברגע שהאוכל לא ברמה, כל המסיבה מאבדת את הזוהר.
קייטרינג שף כמו קייטרינג קרפצ’יו – בניהול השף מירון עמרני – לוקח את הערב הזה לשלב אחר לגמרי.
זו לא רק ארוחה. זו חוויה קולינרית מעוצבת, עם תפריטים מושקעים, הגשה מוקפדת, וצוות שמבין באירועים קטנים לא פחות מאשר במסעדות יוקרה.
בקרפצ’יו יודעים שאין שתי מסיבות רווקות זהות. יש ערב רגוע עם קוקטיילים ושיחות, ויש לילה פרוע סביב הבריכה עם די.ג’יי, ריקודים ואטרקציות.
לכן פותחו שלושה תפריטים ייחודיים – כל אחד מתאים לסגנון אחר של מסיבה:
בכל התפריטים – המינימום להזמנה הוא 20 מנות,
ויש 25% הנחה לילדים במידה ומדובר באירוע משפחתי.
ניתן לשדרג את כלי ההגשה לכלי פורצלן ב־30 ₪ לסועד, ולהעניק לשולחן מראה יוקרתי ומצולם.
ההבדל בין “קייטרינג רגיל” לבין קייטרינג שף למסיבת רווקות הוא בעיקר בעין.
מנות שמוגשות כמו במסעדה – עם צבע, צורה, זווית וצילחות – הופכות כל שולחן למרכז צילומים.
קרפצ’יו לא מגישים מגש “סתם”, אלא בונים הרמוניה בין מרקמים, גבהים וצבעים כך שכל מגש נראה פוטוגני גם בתאורה של סלון או וילה.במנות טפאסים למשל, כל ביס מוגש בכלי אישי קטן, מעוצב וקל לצילום; בתפריט גריל – בשרים נפרסים מול האורחות ומונחים על פלטות חמות עם ירקות צרובים; ובתפריט האירועים – השולחן כולו נראה כמו סעודה חגיגית ואלגנטית.
כשכל אחת מהבנות משקיעה מתנה, בגדים ואלכוהול – ההבדל בין “עוד ערב נחמד” לבין “אירוע שייזכר לשנים” הוא ההשקעה באוכל.
תפריט שף לא חייב להיות יקר – במיוחד כשיש תפריט של 100 ₪ למנה בלבד, עם אפשרות לשירות מלא בתוספת קלה.
כך מקבלים חוויה שף אמיתית – עם סלטים מגוונים, עיקריות מושקעות והגשה מרשימה – בלי לחרוג מהתקציב.
קייטרינג קרפצ’יו בונה חוויה שלמה:
האוכל מגיע בזמן, השולחנות ערוכים, הכלים מונחים, והצוות מחייך.
אפשר להזמין רק את האוכל ולטפל בעצמכן בהגשה, או להזמין שירות מלא – כולל עריכת שולחנות, מלצרים ופינוי בסוף הערב.
כך אתן חוגגות בלי לדאוג לכלום – כי מישהו אחר כבר דואג לכל פרט.
השף מירון עמרני, שעומד מאחורי קייטרינג קרפצ’יו, מתמחה ביצירת אירועי בוטיק עם ניחוחות של מסעדה אמיתית.
המטבח עובד עם חומרי גלם טריים בלבד – בשרים איכותיים בכשרות עטרה/מחפוד, ירקות טריים, תיבול מאוזן ומוקפד, וסטייל הגשה שמבוסס על מראה נקי ומודרני.
בכל אירוע יש נציג שמוודא שהאוכל מגיע בזמן, מסודר נכון, והכלות (והחברות) פשוט נהנות.
כי ערב כזה לא חוזר.
זה הרגע האחרון של הכלה לפני שהיא הופכת לאישה נשואה, והכול צריך להיות בדיוק:
האווירה, האוכל, המוזיקה, הצחוקים – והצילומים.
קייטרינג קרפצ’יו דואג שכל זה יקרה – עם מנות שמצטלמות מדהים, טעם בלתי נשכח, וצוות שיודע להפוך ערב קטן לאירוע גדול.
יש מסיבות רווקות שמתרחשות בדיוק במקום שבו הכול התחיל – בבית, בגינה, במרפסת, אולי אצל אמא או חברה קרובה.
אלה הערבים הכי אינטימיים, שבהם הקסם הוא לא רק באוכל או בעיצוב, אלא ברגעים הקטנים: שיחות שקטות, ברכות מצחיקות, ומנות שמוגשות באהבה.
בדיוק לסוג המסיבות האלה נוצר תפריט “מטעמי השף” של קייטרינג קרפצ’יו.
מדובר בתפריט קלאסי, עשיר ומוקפד, שמעניק תחושה של סעודה משפחתית אך במראה של מסעדה.
זו הבחירה המושלמת למי שרוצה להעניק לכלה ולחברותיה ערב נעים, חגיגי וטעים – מבלי להפוך את הבית למסעדה שלמה או לשלם מחירים גבוהים.
במחיר של 100 ₪ למנה בלבד, אתן מקבלות חבילה מלאה שמכסה את כל מה שצריך לארוחת שף מושלמת:
במילים אחרות – כל מה שצריך כדי להפוך ערב רווקות קטן למפגש קולינרי של ממש.
מי שמעדיפה להוריד מעצמה את ההתעסקות בהגשה ופינוי, יכולה להוסיף 40 ₪ למנה ולקבל שירות מלא:
צוות מלצרים שמגיע לפני תחילת האירוע, עורך את השולחנות, מגיש את האוכל לשולחן, מפנה בזמן, ודואג שהכול יישאר נקי עד סוף הערב.
כך אף אחת לא צריכה “להיעלם למטבח” בזמן שהכלה רוקדת או נרגשת – פשוט נהנות מהמסיבה כמו אורחות.
התפריט הזה נולד במיוחד עבור:
האוכל מגיע ערוך, טרי ומוכן להגשה.
המגשים מעוצבים בצורה מוקפדת עם צבעים טבעיים, ירקות טריים ונגיעות ירוקות שמוסיפות חיים לשולחן.
כל אחת מהמנות עברה ניסוי וטעימה של השף מירון עמרני, כדי לוודא שגם בבית, במרפסת או בגינה – המנה תשמור על האיכות והנראות של מטבח שף.במקום “מגש חימום” סטנדרטי, האוכל מוגש בקונספט של שולחן פתוח וחגיגי:
הסלטים במרכז, מנות הפתיחה מוגשות בקעריות אישיות, והעיקריות יוצאות לשולחן כשהן חמות וריחניות.
גם מי שלא מתכננת שירות מלא תיהנה ממראה מרשים ונעים לעין.
אם אתן בוחרות באופציה ללא מלצרים, הנה כמה טיפים שיהפכו את ההגשה לקסומה:
תפריט “מטעמי השף” משתלב נהדר עם שולחן מעוצב.
השף עצמו ממליץ לשלב מפות בהירות, מפיות בד, כלים לבנים או בגווני שמנת, ואלמנטים ירוקים (כמו עלי אקליפטוס או עשבי תיבול טריים) שמשתלבים נפלא עם הצבעים של האוכל.
אם יש לכן תקציב קטן נוסף, ניתן להזמין גם עיצוב שולחן מהצוות של קרפצ’יו – הכול מגיע מתואם, נקי ומוכן לצילום.
לקוחות שבחרו בתפריט זה מדווחות שוב ושוב על חוויה קלילה וטעימה:
“עשינו מסיבת רווקות בבית בזכרון יעקב, רק 15 בנות. לקחנו תפריט מטעמי השף והוספנו שירות מלא – היה נראה כמו אירוע באולם. הכול מסודר, נקי, צבעוני והאוכל פשוט מושלם.”
“הכלה אמרה שזו הפעם הראשונה שהיא רואה שולחן כזה יפה במסיבת רווקות. לא ייאמן כמה שזה שדרג את הערב.”
אם אתן מחפשות קייטרינג למסיבת רווקות שנותן תחושת יוקרה אבל במחיר נגיש – זו הבחירה הנכונה.
100 ₪ למנה, תפריט שף אמיתי, שירות מקצועי, אוכל שמצטלם מדהים, וטעם שגורם לכל אחת לרצות “עוד קצת”.
אם יש משהו שמאפיין את מסיבות הרווקות של השנים האחרונות – זו העובדה שהן לא רק אירועים, אלא הפקות קטנות.
וילות מושכרות עם בריכה, לופטים מעוצבים, צילומי סלפי אינסופיים, דגלונים, בלונים ושלטים אינסטגרמיים.
הכול מתוכנן – מהבגדים ועד הצבע של הקוקטיילים. ולכן גם האוכל חייב לעמוד באותו סטנדרט: יפה, מוקפד, מעורר תיאבון ומושלם לצילום.כאן בדיוק נכנס תפריט הבוטיק (טפאסים) של קייטרינג קרפצ’יו.
תפריט שנבנה במיוחד עבור מסיבות צעירות, חיות וצבעוניות – כאלה שבהן אין “ישיבה סביב שולחן ארוך”, אלא ערב של נשנושים, מוזיקה, בר, צחוקים ותמונות.
הוא נולד מתוך הבנה פשוטה: במסיבת רווקות, האוכל הוא חלק מהתפאורה – וכל מגש הוא בעצם תמונה שמחכה לעלות לסטורי.
הטפאסים הם מנות קטנות – ביסים מעוצבים של אוכל איכותי, שמאפשרים לטעום הרבה טעמים שונים בלי להרגיש כבדים.
הם מוגשים בכלים אישיים קטנים, בצורה מושקעת ומסודרת, כך שכל אחת יכולה לקחת, לטעום, לחזור לרקוד – ולהרגיש כמו באירוע יוקרתי.התפריט של קרפצ’יו מבוסס על שילוב של טעמים בינלאומיים עם טאץ’ ים־תיכוני – קרפצ’יו בקר נא בעיבוד עדין, בריסקט מפורק על פירה, אנטרקוט על פולנטה, כף טלה על אורז אפלו, ארנצ’יני במילוי בשר ועוד.
לצדם תמצאו סלטים צבעוניים שמאזנים את השולחן ומוסיפים רעננות: סלט ירוקים, עגבניות שרי, טחינה חלקה, כרוב חמוץ וירקות חריפים.
במחיר של 200 ₪ למנה, מקבלות החוגגות חבילת “שף בוטיק” מלאה הכוללת:
במילים אחרות: לא עוד מגשי סלטים על שולחן פלסטיק – אלא חוויה שמרגישה כמו אירוע אמיתי, רק באווירה ביתית.
כל אחת מהמנות בתפריט הבוטיק נראית כמו בוקולינריה – יצירה קטנה ומדויקת שנועדה לצילום.
במקום מגשים כבדים, תקבלו מנות מוקפדות שנראות כאילו יצאו ממסעדת שף בתל אביב: צלוחיות קטנות, צבעים חמים וצלחות דקורטיביות.
האור בחדר פוגע בזווית הנכונה, ואתן מצלמות – בלי פילטר.האוכל הזה לא רק יפה, הוא גם טעים בצורה מפתיעה.
השף מירון עמרני משתמש בחומרי גלם טריים בלבד – בשרים באיכות גבוהה, ירקות פריכים, תיבול מדויק ומנות שמגיעות לשולחן כשהן נראות כמו ציור.
זו הסיבה שמסיבות רווקות עם תפריט טפאסים הופכות לוויראליות – כל אחת מצלמת, משתפת, ומספרת על “הקייטרינג המטורף שהגיע”.
תפריט הבוטיק מתאים במיוחד לקבוצות של 20–40 בנות, ומעניק תחושת שפע גם במסיבה קטנה.
השולחן נראה מלא, צבעוני ואלגנטי, והאורחות נהנות מהחוויה של “טעימה מכל דבר”.
בין אם מדובר בערב צילומים, ערב ריקודים או מסיבת בריכה – הוא משתלב בצורה טבעית עם כל סוג של אירוע.
אחד היתרונות הגדולים של תפריט הבוטיק הוא שהשירות כבר כלול במחיר.
צוות קרפצ’יו מגיע כמה שעות לפני האירוע, דואג לעיצוב השולחנות, לסידור המנות ולפינוי תוך כדי המסיבה.
בסיום האירוע המקום נשאר נקי, וכל מה שנשאר לכן לעשות הוא לעלות תמונות וליהנות מהלייקים.
אם אתן רוצות להוציא את המקסימום מהחוויה – השקיעו גם בעיצוב השולחן.
הצבעים של הטפאסים נראים מדהים על רקע לבן, בז’ או זהב.
מפות בהירות, פרחים קטנים, נרות או בלונים שקופים עם קונפטי – כל אלה הופכים את הצילום למושלם.
הצוות של קרפצ’יו יודע להניח את המנות כך שכל תמונה תראה כמו מתוך מגזין – וזה בדיוק מה שצריך למסיבת רווקות של 2025.
“הזמנו תפריט טפאסים לוילה עם בריכה בעכו – אין מילים. כל מגש היה נראה כמו פרסומת, והאוכל היה פשוט טעים ברמות. צילמנו בלי הפסקה.”
“לקחנו גם עמדת קינוחים אישיים – זה היה פשוט חלום. כל אחת לקחה כוס קינוח מצולחת, וזה סגר את הערב בצורה מושלמת.”
“הרגשנו כאילו יש לנו שף פרטי באירוע, הכול היה מתוקתק, נקי ויפה. אין מה להשוות לקייטרינג רגיל.”
תפריט הבוטיק של קרפצ’יו הוא הבחירה המושלמת למי שמחפשת קייטרינג למסיבת רווקות יוקרתית, צבעונית וקלילה.
הוא משלב בין אוכל מעוצב לטעם מושלם, בין שירות מקצועי לחוויית שף מלאה, ובין עושר של מנות לנוחות מוחלטת.
האוכל הזה לא רק משביע – הוא גורם לכל המסיבה להיראות אחרת לגמרי.
יש מסיבות רווקות שהן פחות “נשנושים” ויותר “חגיגה”.
אלכוהול, מוזיקה, בריכה, ריקודים – והכול באוויר הפתוח.
זה בדיוק הרגע שבו נכנס לתמונה תפריט גריל שף של קייטרינג קרפצ’יו – תפריט שמביא איתו את הריח, הצליל והטעם של גריל איכותי, יחד עם שירות מלא של צוות מקצועי.כאן לא מדובר בעוד על האש סטנדרטי, אלא חוויה קולינרית של שף – עם בשרים איכותיים, תיבול מדויק, סלטים צבעוניים ותוספות שמאזנות את הארוחה.
התוצאה? אירוע שנראה כמו פסטיבל קטן של טעמים, אבל עם סדר, ניקיון ונגיעה יוקרתית.
במחיר של 200 ₪ למנה בלבד, מקבלות החוגגות תפריט גריל מלא, הכולל:
כל זה במחיר אחד ברור, כולל שירות מלא, כך שאתן לא צריכות לדאוג לשום דבר.
מסיבת רווקות עם תפריט גריל שף היא חוויה בפני עצמה.
העשן הקל באוויר, ריח הבשרים, השיחות סביב הגריל, הצילחות, הצחוק, והתחושה של “אירוע בחוץ” – כל אלה יוצרים ערב חופשי ומשוחרר, בלי רשמיות ובלי עומס.בעוד צוות השף מטפל בגריל, החברות יכולות לשתות, לשחק, לרקוד, לשיר לכלה – וליהנות מהתחושה שהכול מתנהל לבד.
לא צריך לרוץ למטבח, לא צריך לבדוק אם יש מספיק, ולא צריך לפנות.
הכול מתוקתק, בזמן, עם רמת דיוק של מטבח מקצועי.
גם במסיבת גריל, קרפצ’יו שומרים על הסטנדרט הגבוה של עיצוב וצילחות.
פלטות הבשרים מוגשות על לוחות עץ או מגשים שחורים עם קישוטי ירקות, עשבי תיבול ופלפלים קלויים.
השולחן מלא צבע, הסלטים רעננים, והכול נראה מוכן לצילום.
בנות שצילמו תמונה אחת ליד הגריל מבינות מהר מאוד – מדובר באירוע שף אמיתי.
השף מירון עמרני מאמין באיזון.
לצד הבשרים העסיסיים, מוגשים סלטים טריים שמאזנים את הארוחה: סלט ירוקים קליל, סלט כרוב חמוץ פריך, טחינה ביתית, עגבניות חריפות ורצועות גזר פיקנטיות.
התוצאה – שולחן שנראה כמו מסעדה ים־תיכונית בחוץ: שפע, צבע, טעם וריח.
במסיבת רווקות שבה יש גריל, נוצר רגע חברתי סביב האוכל.
הבנות מתאספות ליד השף, מצלמות את הצלייה, מתבדחות על "מי תתחתן הבאה", ומרגישות חלק מחוויה קולינרית אמיתית.
השף מגיש טעימות תוך כדי, מסביר על הבשרים, ומייצר אינטראקציה שמרימה את האנרגיה.זה לא רק אוכל – זו פעילות שמוסיפה תוכן לערב.
וכשהבשרים יוצאים, כולם סביב השולחן, עם חיוך גדול ותחושת סיפוק.
“עשינו מסיבת רווקות בוילה בקריות עם גריל שף של קרפצ’יו – זה היה פשוט ליגה. הבשרים היו מושלמים, השירות מקצועי, והאורחים הרגישו כמו באירוע של 300 איש.”
“השף היה מהמם, החברות שלי לא הפסיקו להחמיא. כל הבשרים היו עסיסיים, והכול נראה מדהים בצילומים.”
“אני לא מאמינה ששילמנו רק 200 ש”ח למנה – זה היה שווה כל שקל!”
אם אתן מחפשות קייטרינג בשרי למסיבת רווקות שמשלב בין אווירה קלילה, אוכל מושלם ושירות מקצועי –
תפריט גריל שף הוא הבחירה הנכונה.
200 ₪ למנה בלבד, כולל שף, צוות, ציוד, שתייה, סלטים, תוספות ובשרים איכותיים –
וזה כל מה שצריך כדי להפוך את הערב של הכלה לחגיגה בלתי נשכחת.
יש מסיבות רווקות… ויש את המסיבות שאף אחת לא שוכחת.
אלה שמתחילות בשמפניה ליד הבריכה, עוברות לריקודים סביב הדק, ומסתיימות עם אוכל גורמה שמוגש כאילו הגעתן למסעדת שף בלב תל אביב.
זה לא עוד ערב, זו חוויה שמגדירה מחדש את המושג “מסיבת רווקות”.
וכשמדובר בערב כזה – רק תפריט גריל פרמיום של קייטרינג קרפצ’יו עושה את העבודה כמו שצריך.תחת ניהולו של השף מירון עמרני, התפריט הזה נבנה כדי לספק לאורחות חוויה בשרית מושלמת – שפע של טעמים, תיבול מוקפד, ריחות משכרים, וצילחות שמרגיש כמו בלייב של תוכנית בישול.
זהו תפריט שף אמיתי, מושלם לקבוצות שרוצות לפנק את הכלה ולחוות ערב ברמה של אירוע גורמה.
במחיר של 300 ₪ למנה, הכול כלול – שירות מלא, צוות מקצועי, ציוד גריל מתקדם, שתייה קלה ומוגזת, כלי הגשה יוקרתיים וכלים חד״פ מעוצבים.
אבל מה שבאמת חשוב זה התפריט עצמו, שמגיע ברמה אחרת לגמרי:
תפריט גריל פרמיום הוא לא רק אוכל – הוא חוויה חיה.
השף והצוות מגיעים כמה שעות לפני תחילת האירוע, מציבים את עמדת הגריל, מסדרים את השולחנות ומתחילים לצלות נתחים במקום.
הריחות ממלאים את האוויר, הלהבות מרצדות ברקע, והאורחות מתאספות סביב, מצלמות, מתלהבות, ומרגישות חלק ממשהו מיוחד.במקום להגיש “אוכל מוכן”, הכול מתבשל במקום – על הגריל, מול העיניים.
השירות כולו מתואם כך שהמנות יוצאות בדיוק כשהאווירה בשיא, והבשרים מגיעים חמים, עסיסיים וחתוכים בצורה מושלמת.
אם יש לכן תקציב ורצון להפוך את מסיבת הרווקות לאירוע “וואו”, אין ספק שזו הבחירה הנכונה.
אין דבר שמשווה לריח של סטייק דנוור עסיסי שנצלה לידכן.
הרעשים הקטנים של הגריל, הנצנוץ של האש, קולות הצחוק והכוסות המורמות – כל אלה יוצרים אווירה בלתי נשכחת.
השף מגיש את הבשרים ישירות לשולחן, עם חיוך, ומוודא שכל אחת מקבלת בדיוק את החיתוך שהיא אוהבת.גם הצילום מושלם: פלטות הבשרים מוגשות עם ירקות קלויים, צלחות פורצלן לבנות (למי שבחרה שדרוג ב־30 ₪ לסועד), ומפיות בד עדינות בצבע בז’ או שמפניה.
ברקע, מוזיקה עדינה ומצמוץ של יין בכוסות – כמו אירוע יוקרה אמיתי.
אחד הדברים שהכי מאפיינים את קייטרינג קרפצ’יו הוא היחס.
זה לא “הזמנת אוכל”, זה אירוע שמטופל מהלב.
הצוות דואג שהכול יהיה במקום: שהאוכל ייצא בזמן, שהשולחנות יהיו יפים, שהפינוי יתבצע בשקט.
הכול קורה סביבכן – אבל בלי להפריע למסיבה.הגישה הזו, שמחברת בין מקצועיות חמורה לאנרגיה חמה, הופכת את חוויית הגריל הפרמיום למשהו שונה: מרגש, טעים ומרגיש אישי.
“עשינו מסיבת רווקות בוילה בזכרון יעקב עם גריל פרמיום – זה היה פשוט מטורף. האוכל, השירות, העיצוב, הכול היה ברמה של חתונה.”
“השף היה מדויק, כל ביס היה פשוט מושלם. המנות נראו כאילו צולמו למגזין. היה שווה כל שקל.”
“לא האמנו שזה קייטרינג. זה הרגיש כמו מסעדת שף פרטית אצלנו בבית.”
תפריט גריל פרמיום דורש במה ראויה.
השולחנות מסודרים עם מפות בהירות, פמוטי נרות, פרחים לבנים קטנים ואלמנטים זהובים.
הבשרים מונחים במרכז כמו תכשיט, והסלטים מסודרים מסביב.
בלילה, תאורת לד חמה או נרות צפים בבריכה יוצרים תמונה שאי אפשר לשכוח.
אם אתן מתכננות מסיבת רווקות יוקרתית, עם תקציב שמאפשר לפנק את הכלה עד הסוף –
תפריט גריל פרמיום של קייטרינג קרפצ’יו הוא הבחירה המושלמת.ב־300 ₪ למנה אתן מקבלות:
כי יש מסיבות רווקות שמסתיימות בבוקר – ויש כאלה שנשארות בזיכרון לנצח.
וזו בדיוק החוויה שקרפצ’יו יוצרים בכל אירוע.
הכול מתחיל באוכל.
האוכל קובע את האנרגיה, מכתיב את הקצב ומעצב את הזיכרונות מהערב.
אבל כדי להגיע לתוצאה מושלמת – כדאי להקדיש מחשבה קטנה לתכנון מראש.
הנה הטיפים המקצועיים של קייטרינג קרפצ’יו למסיבת רווקות שתיזכר לשנים.
הטעות הנפוצה ביותר היא להזמין ברגע האחרון.
מסיבות רווקות נוטות להתקיים בסופי שבוע, בדיוק כמו רוב האירועים, ולכן חשוב לשריין את התאריך לפחות שבועיים מראש.
כך אפשר לוודא זמינות של הצוות, בחירת תפריט מושכלת והתאמות מיוחדות (כמו מנות צמחוניות, קינוחים אישיים, או עיצוב שולחן).
💡 טיפ זהב: קבעו שיחת תיאום קצרה עם הצוות של קרפצ’יו. זה לוקח 5 דקות – אבל חוסך המון בלבול ביום האירוע.
קייטרינג קרפצ’יו מציע ארבעה תפריטים שונים – כל אחד מתאים לאווירה אחרת של מסיבה:
סוג המסיבה | התפריט המומלץ | מחיר למנה | מתאים ל... |
---|---|---|---|
ביתית ואינטימית | אירועים | 100 ₪ | ערב רגוע עם משפחה וחברות קרובות |
צעירה ופוטוגנית | בוטיק | 200 ₪ | מסיבה צבעונית, וילה עם בריכה |
בשרית וחווייתית | גריל בשרים | 200 ₪ | ערב באוויר הפתוח, הרבה אנרגיה |
יוקרתית ומושקעת | גריל פרמיום | 300 ₪ | מסיבת לוקיישן גדולה ומצולמת |
💡 טיפ: אל תחששו לשלב בין תפריטים – לדוגמה, להתחיל בקבלת פנים עם טפאסים ולהמשיך לגריל שף לארוחת ערב. זה מגוון ויוצר רושם של אירוע גדול.
גם במסיבת רווקות, הסיום חייב להיות מתוק.
קינוחים אישיים קטנים, מגשי פירות צבעוניים, או קינוחי כוסות בצבעים רומנטיים מוסיפים טאץ’ יוקרתי ומצטלם נהדר.
צוות קרפצ’יו ישמח להמליץ על אפשרויות קינוחים שמותאמות לתפריט שנבחר.
💡 טיפ: שימו את הקינוחים במרכז השולחן עם נרות קטנים – זה גם דקורטיבי וגם טעים.
בין אם מדובר בוילה, חצר או לופט – מסיבת רווקות דורשת תיאום וניקיון.
במקום להתעסק בהגשה ובפינוי, מומלץ לבחור בשירות מלא (כלול כבר בתפריטי הגריל והבוטיק, ובתוספת 40 ₪ בלבד בתפריט האירועים).
המלצרים יערכו את השולחנות, יגישו את המנות, יפנו בזמן – ואתן? רק תתמקדו בכיף.
💡 טיפ: השירות המלא של קרפצ’יו מגיע עם עריכה מרשימה של שולחנות, מפות, כלים מעוצבים ופרחים קטנים – מה שהופך גם אירוע ביתי פשוט למשהו שנראה מיליון דולר.
קרפצ’יו מתייחסים לאוכל כאל עיצוב.
כל מגש, כל סלט וכל פלטת בשרים נראים כאילו יצאו מצילום בסטודיו.
הצבעים, הגבהים והקונטרסטים נבחרים בקפידה, כדי שכל תמונה שתעלו לסטורי תיראה מושלמת.
זו אחת הסיבות שהמותג הפך לפופולרי כל כך באירועי בוטיק בחיפה והקריות.
💡 טיפ: התאימו את צבעי השולחן לסוג התפריט –
מטעמי השף → לבן וזהב,
טפאסים → ורוד/פסטל,
גריל → חום/ירוק טבעי,
גריל פרמיום → שמפניה, שחור וזהב.
קייטרינג למסיבת רווקות לא חייב להיות יקר.
הודות לשקיפות של קרפצ’יו, המחירים קבועים וברורים מראש – בלי הפתעות ובלי תוספות סמויות.
כך ניתן לחשב בדיוק את התקציב ולהתחלק בהוצאה בין המשתתפות.
תפריט | מחיר למנה | שירות מלא | כלי פורצלן | מינימום מנות |
---|---|---|---|---|
אירועים | 100 ₪ | +40 ₪ | +30 ₪ | 20 |
בוטיק | 200 ₪ | כלול | +30 ₪ | 20 |
גריל בשרים | 200 ₪ | כלול | +30 ₪ | 20 |
גריל פרמיום | 300 ₪ | כלול | +30 ₪ | 20 |
💡 טיפ: בקבוצה של 20 משתתפות, כל אחת יודעת בדיוק כמה לשלם מראש – זה חוסך אי־נעימויות ומאפשר תכנון פשוט.
כמה זמן לפני כדאי להזמין?
מומלץ להזמין לפחות שבועיים מראש, במיוחד לתאריכים חמים (חמישי–שבת).
האם אפשר להזמין למסיבה קטנה של פחות מ־20 משתתפות?
המינימום להזמנה הוא 20 מנות, אך ניתן לפעמים לשלב תפריט מותאם לקבוצות קטנות – מומלץ להתייעץ ישירות בטלפון.
האם יש מנות צמחוניות או טבעוניות?
כן. ניתן לבקש התאמות מראש – קרפצ’יו מציעים חלופות מצוינות לכל תפריט.
האם השירות כולל מלצרים?
כן. בתפריטי הגריל והבוטיק השירות כלול, ובתפריט האירועים ניתן להוסיף בתוספת 40 ₪ למנה.
האם הכל כשר למהדרין?
בהחלט. כל הבשרים והמנות בכשרות מהודרת – עטרה / מחפוד.
האם ניתן לשלב בין התפריטים?
כן! זו אחת ההתמחויות של קרפצ’יו – אפשר לשלב בין טפאסים וגריל, או בין מטעמי השף לקינוחים אישיים.
מה לגבי כלים ועיצוב?
ניתן לשדרג לכלי פורצלן ב־30 ₪ לסועד – ההבדל בתמונות שווה כל שקל.
זה פשוט מאוד:
💡 טיפ אחרון: אל תחכו לרגע האחרון – תאריכים למסיבות רווקות נתפסים מהר מאוד, במיוחד בחודשי האביב והקיץ.
מסיבת רווקות היא הרבה יותר מערב כיפי – היא רגע סגירה של תקופה, רגע שבו הכלה מוקפת באהבה, חברות, ואוכל טוב.
בין אם תבחרו בתפריט בוטיק צבעוני, בגריל שף עשיר או בגריל פרמיום יוקרתי – קייטרינג קרפצ’יו תהפוך את הערב הזה למושלם.כי כשיש אוכל טוב, אווירה טובה ושירות מקצועי –
נשאר רק דבר אחד לעשות:
לחגוג את החיים, את האהבה, ואת הרגע הזה.
📞 להזמנות: 058-4422-610
🍽️ כשרות: עטרה / מחפוד
📍 אזורי פעילות: חיפה, קריות, כרמיאל, עכו, זכרון יעקב, יקנעם והסביבה
בחרו שלושה צבעים מובילים (לבן/זהב/נגיעת ירוק, או בז’/שמפניה/ירוק). מפות בהירות, מפיות בד, אגרטלי זכוכית נמוכים עם פרחים עדינים, פמוטי נר שקופים. אל תעמיסו אובייקטים גבוהים שמסתירים פרצופים בתמונות. השאירו “מסלול צילום” נקי לאורך השולחן הראשי.
פלייליסט שמתחיל “שיק לאונג’” ועולה בהדרגה ל־dance/לטיניות. קחו בחשבון שהאוכל מגיע בגלים – התאימו שיר/שניים רגועים כשיש צילחות, ואז “דלק” לרחבה. תיאום קל עם הצוות מונע חפיפה לא נוחה בין “ביס בפה” ל”טיק־טוק”.
איספו מראש מידע על צמחוניות/רגישויות. אלכוהול: רצוי לפתוח קל (פרוסקו/סנגריה), ולהעלות קצב מאוחר יותר. טפאסים משתלבים מושלם עם דרינקים; במטעמי השף – הקפידו לאכול מעט לפני השוטים; בגריל – שתו מים בין הסיבובים.
השקיפות של 140/200/260 ₪ למנה מאפשרת חלוקה הוגנת בין המשתתפות. הוסיפו מראש שורת “שדרוגים” (פורצלן/שירות מלא) וחלקו באופן שוויוני. כך אין הפתעות, וכולן מרגישות “שותפות בהשקעה”.
כמה מנות מינימום?
20 מנות בכל המסלולים – גם בבית קטן זה עובד מעולה.מה ההבדל בין שלושת התפריטים?
מטעמי השף (140 ₪): סעודה מסודרת, קלאסית, שופעת.
בוטיק/טפאסים (200 ₪): ביסים מעוצבים, צבעוניים, זורמים, כולל שירות מלא.
גריל שף (260 ₪): נתחים על האש, שואו בשרים, כולל שירות וציוד.האם יש שירות מלא?
כן. בטפאסים וגריל הוא כבר כלול; במטעמי השף אפשר להוסיף. השירות כולל עריכת שולחנות, הגשה ופינוי – אתן נשארות חופשיות לחגוג.אפשר לשלב בין התפריטים?
בטח. לדוגמה: קבלת פנים טפאסים ואז סעודה מרכזית (מטעמי השף/גריל). זה מושלם כשיש גם ריקודים וגם ישיבה.כשרות?
כשר למהדרין. מתאים גם לקבוצות מעורבות.שדרוגים?
כלי פורצלן – 30 ₪ לסועד. ממליצים כשמדגישים צילום. ניתן לבקש טאצ’ים דקורטיביים קלים (פרחים/נרות).הנחת ילדים?
כן, 25% לגילאי 4–10 (כאשר רלוונטי).
בין אם אתן מתכננות ערב אינטימי בבית, לילה מפואר בוילה עם בריכה או מסיבה גדולה בחצר – קייטרינג קרפצ’יו יוצר חוויה “מסעדת שף אצלכן”, עם אוכל יפהפה שמצטלם מדהים, שירות שמפנה אתכן להתמסר לערב, ושקיפות מלאה במחיר.
מינימום 20 מנות, אפשרות שירות מלא, שדרוג פורצלן 30 ₪.מחכות לכן שיחה כיפית של תיאום והתאמה אישית:
📞 058-4422-610
אזורי שירות: חיפה, קריות, כרמיאל, עכו, זכרון יעקב, יקנעם והסביבה